tiistai 17. marraskuuta 2009

Caisas
Caisas perustettiin heinäkuussa 2006 ja aluksi tämä yhden naisen yritys keskittyi lähinnä hääparien palvelemiseen tuottaen morsiuskoruja, kutsukortteja ja erilaisia hääsomisteita seka tekemällä häämeikkejä ja -kampauksia. Noin vuoden toiminnan jälkeen kutsukortit ja somisteet tippuivat pois valikoimista ja korujen tuotanto monipuolistui koskemaan sekä arki- että juhlakoruja.

Maskeerausta Kaisa on opiskellut Adultan Radio- ja TV-opistossa ja korujen pariin tämä käsitöitä ja askartelua rakastava nainen ajautui kirjastosta lainaamansa kirjan innoittamana jo nelisen vuotta sitten. Tällä hetkellä Kaisa laajentaa osaamistaan opiskelemalla kultasepäksi. Caisas on hakenut omaa tyyliään kokeillen vähän kaikkea, joten korujen materiaalit ja muotomaailma ovat vaihdelleet koko toiminnan ajan. Ja jälleen lähitulevaisuudessa valikoimaan voidaan odottaa uusia tuulia.

Korujen materiaaleina käytetään hopeaa, makeanveden helmiä ja erilaisia kiviä. Kaisan tyyli on modernin romanttinen. Runsaus on vaihtumassa pelkistetyn tieltä ja valmiit korunosat vaihtuvat itse käsityönä valmistettuihin.

Ei kommentteja: